Fuchsia Weekend bij Epric

Fuchsia Verkoop Lijst

Fuchsia Extra Vaganza
Gallerij

Fuchsia Extra Vaganza


6 en 7 maart 2020

9-17 uur

 

Het nieuwe groeiseizoen wordt geopend met een Fuchsia Extra Vaganza bij Epric. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart 2019 zijn er meer dan 150 soorten Fuchsia stekken te koop bij Epric. 

Epric is een zorgkwekerij te Huissen die met mensen werkt die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Daarnaast werkt men ook met vrijwilligers. De opbrengst van het fuchsia evenement komt ten goede aan de trajecten voor ondersteuning van deze doelgroepen. 

Op vrijdag en zaterdag zijn er meer dan 150 verschillende bewortelde fuchsia stekken te koop voor het luttele bedrag van 50 eurocent per stuk. De echte liefhebber, en degene die het wil worden, vindt absoluut wel iets van zijn of haar gading. Fuchsia’s kent men als ouderwetse bellenplant maar wist u dat er ook winterharde soorten zijn? Het is ook veel leuker om de planten zelf op te kweken dan kant en klare dingen te kopen. 

Met het fuchsia evenement start Epric weer het seizoen. Uiteraard zijn er ook nog vele andere planten te koop die ze zelf kweken. U bent vrijdag 8 maart en zaterdag 9 maart 2019 van harte welkom van 9-17 uur. Na deze dagen zijn we iedere dag weer open met dezelfde openingstijden (muv zaterdag en zondag, zaterdag alleen tijdens evenementen).

Groepen zijn van harte welkom. 


  U vindt Epric aan het Nieuwediep 9a, 6851 GB Huissen, Nederland